A lovak különleges adottságokkal, képességekkel rendelkeznek, amivel a bennünk rejlő, – nem is mindig tudatos – érzéseket, elfeledett gondolatokat felszínre hozzák, ezáltal rávílágítanak azokra az életünkben előforduló súlyponti kérdésekre, amikre választ kell adnunk magunknak, mielőtt tovább tudnánk lépni.

“Egy nagyon mély kútba nézve meglátsz egy csillagot még a legfényesebb nappal is.”
Iván gyermekkora c. film (1962, rendező Andrej Tarkovszkij)
 
A lovas önismereti foglalkozások során izgalmas utazásra hívlak téged, ahol megismerheted személyiséged belső mozgató rugóit, megtapasztalhatod, hogyan viselkedsz különböző helyzetekben, megismerheted rejtett képességeidet és előnyt kovácsolhatsz belőlük.

Az egyéni foglalkozás nagyjából 1,5 órás. Ezalatt szituációs gyakorlatokat fogsz végezni. A foglalkozások során olvasok a ló viselkedéséből és visszajelzést adok neked erről. Nagyon érdekes felismerések születnek ebből. Fogod érzékelni azt is, hogy a ló segít kimozdítani az egod körüli ördögi körből, ezzel csökkenti a stresszt. Segít megtalálni a helyedet egy nagyobb egységben, térben. Az egyéni foglalkozás időtartama elegendő ahhoz, hogy egy általad behozott témával dolgozzunk egy biztonságos, védett térben.